ALGEMEEN

Dit is in overleg mogelijk.
Om de laser te kunnen instellen om te snijden of graveren moet ik vaak een testje op het materiaal doen. Houd hier rekening mee.
Ook is het van belang dat het materiaal vlak is en niet dikker dan circa 250mm.

Omdat Studio Laser een grootte diversiteit aan opdrachten uitvoert proberen wij de materiaal voorraden zo laag mogelijk te houden.

Wij hebben standaard MDF ( gefineerd ) , berken multiplex en acrylaat op vooraad.
Daarnaast hebben we graveermateriaal op voorraad en diverse snijplanken.

Afhankelijk van de opdracht kunnen wij veel soorten  materiaal binnen 1 werkdag in huis hebben.

Wij kunnen platen van circa 1000x600mm in 1 keer verwerken.
Afhankelijk van het soort materiaal ( de dichtheid ) kunnen wij dit snijden tot een dikte van 12mm.

Wij kunnen projecten uiteraard uit meerdere delen maken.
Zo zijn grote letters, voor bijvoorbeeld reclame, mogelijk tot circa 1000x600mm per letter.

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van veel factoren, voor een duidelijke en actuele prijsopgave kunt je contact met mij opnemen.
Hoofdzakelijk hanteren wij de volgende kosten:

Start en instel kosten

Voor elke nieuwe opdracht rekenen wij €10,- euro ex btw start- en instelkosten.
Wij zullen uw bestand controleren en indien nodig in overleg met u kleine wijzigingen doorvoeren. Daarna zal het bestand worden klaar gemaakt en geëxporteerd worden naar de laser. Hierna wordt het materiaal gepositioneerd.

Lasersnij of graveer kosten

Studio laser verwerkt volledig uitgetekende opdrachten maar ook opdrachten waarbij u alleen een schets of idee aanlevert. In dat geval zullen wij in de offerte de kosten specificeren voor de tijd wij nodig hebben om uw idee om te zetten naar een geschikte tekening voor het lasersnijden. In de praktijk hebben we voor kleine opdrachten ongeveer 15 minuten nodig tot meerdere uren voor complexe opdrachten. 

Teken en ontwerpkosten

Het uurtarief voor teken- en ontwerpwerk is €55,- ex btw.

Materiaalkosten

De materiaalkosten zijn sterk afhankelijk van het gekozen materiaal en de hoeveelheden. Als u zelf materiaal aanlevert, om bijvoorbeeld te graveren, vervallen deze kosten. De prijzen van materiaal welke ik vaak gebruik staan op de materiaal pagina. Deze wordt geregeld bijgewerkt mochten er geen prijzen staan vermeld neem dan gerust contact met mij op.

Verzendkosten

Verzendkosten verwerk ik vaak in de totaalprijs.
Voor grote orders zal ik deze apart specificeren.

Studio Laser is een technisch en creatief partner voor veel verschillende opdrachten. Van reclame uitingen tot kleinen serie productie van meubels en alles daartussen.

Wij ondersteunen reclame bureaus maar werken ook aan protoyping of opdrachten voor particulieren.
Opdrachten kunnen simpel en complex zijn, aantallen groot en klein.

De gemiddelde levertijd is 2 werkdagen nadat er een bruikbaar bestand is geleverd of opgemaakt.

LASERSNIJDEN

Wij kunnen helaas geen metaal snijden. Wel kunnen wij verschillende metalen graveren door deze te behandelen met een speciale markeer spray

Wij werken bij voorkeur met .dwg, .dxf (Autocad), .ai, .pdf, of .eps. Plaatjes zoals .jpg, .bmp etc kunnen wij eventueel omzetten tegen meerprijs. Vanuit de meeste programma’s die vectortekeningen kunnen opslaan kan de keuze gemaakt worden om deze op te slaan als .dxf. Neem contact op als u er niet uitkom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Contact

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Locatie